Anholt bageri og gartneri instagram

anholtbagerioggartneri – Instagram

5733 Followers, 82 Following, 87 Posts – See Instagram photos and videos from Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri)

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “Efter nogle uger med hårdt arbejde holder vi nu velfortjent weekend med løbeture, god mad og saunatur i vente 🌊 Vi har nået langt i renoveringsprocessen på kort tid!💪🏽Alt er også faldet på plads med virksomhedsoprettelse, og vi kan nu kalde os selvstændigt erhvervsdrivende (Anholt Bageri I/S)🤠 Sneen faldt også endnu en gang (ca en halv time efter at sidste hånd var lagt på byggeriet), og det fejrede vi med kælketur på Dragebakken og rutschetur ned af Sønderbjerg 🎢 alt godt fra Ønskeøen 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️”

127 Likes, 3 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Efter nogle uger med hårdt arbejde holder vi nu velfortjent …

127 Likes, 3 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Efter nogle uger med hårdt arbejde holder vi nu velfortjent weekend med løbeture, god mad og saunatur i vente 🌊 Vi har nået langt i renoveringsprocessen på kort tid!💪🏽Alt er også faldet på plads med virksomhedsoprettelse, og vi kan nu kalde os selvstændigt erhvervsdrivende (Anholt Bageri I/S)🤠 Sneen faldt også endnu en gang (ca en halv time efter at sidste hånd var lagt på byggeriet), og det fejrede vi med kælketur på Dragebakken og rutschetur ned af Sønderbjerg 🎢 alt godt fra Ønskeøen 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️”

SAMARBEJDSPARTNER I både bageriet og gartneriet har vi

Riccos på Instagram: “ANHOLT BLEND @anholtbagerioggartneri repost – S A M A R B E J D S P A R T N E R🌱 I både bageriet og gartneriet har vi verdens bedste kaffe ☕️🖤 @riccoskaffe har nemlig lavet vores helt egen “Anholt blend”. I gartneriet har vi den som filterkaffe og bønnerne også købes med hjem. I morgentimerne laver vi espressokaffe i bageriet på enten græs- eller havremælk 🤍Hovedbestanddelen i kaffen består af klimakaffen fra Riccos egen farm El Olmo i Mexico. Her vaskes kaffen med energi fra eget solcelleanlæg og tørrer den i solen. Pulpen bliver komposteret og brugt som gødning i den nærliggende frugtplantage. Desuden plantes der et træ for hver kg gas, risteprocessen bruger – på denne måde er Ricco næsten i mål med verdens første co2 neutrale kaffe. Anholt blend er en kaffe med en blid syre og noter af såvel friske bær som blomster og en tilbagelænet eftersmag hvor lakridsen og chokoladen fra El Olmo tydligt smager igennem. 🖤”

66 Likes, 3 Comments – Riccos (@riccoskaffe) on Instagram: “ANHOLT BLEND @anholtbagerioggartneri repost – S A M A R B E J D S P A R T N E R I både …

66 Likes, 3 Comments – Riccos (@riccoskaffe) on Instagram: “ANHOLT BLEND @anholtbagerioggartneri repost – S A M A R B E J D S P A R T N E R🌱 I både bageriet og gartneriet har vi verdens bedste kaffe ☕️🖤 @riccoskaffe har nemlig lavet vores helt egen “Anholt blend”. I gartneriet har vi den som filterkaffe og bønnerne også købes med hjem. I morgentimerne laver vi espressokaffe i bageriet på enten græs- eller havremælk 🤍Hovedbestanddelen i kaffen består af klimakaffen fra Riccos egen farm El Olmo i Mexico. Her vaskes kaffen med energi fra eget solcelleanlæg og tørrer den i solen. Pulpen bliver komposteret og brugt som gødning i den nærliggende frugtplantage. Desuden plantes der et træ for hver kg gas, risteprocessen bruger – på denne måde er Ricco næsten i mål med verdens første co2 neutrale kaffe. Anholt blend er en kaffe med en blid syre og noter af såvel friske bær som blomster og en tilbagelænet eftersmag hvor lakridsen og chokoladen fra El Olmo tydligt smager igennem. 🖤”

Hejsa! Vi er Solbjørk, Albertine og Ann-Sofie☀️ – Instagram

Anholt Bageri og Gartneri på Instagram: “Hejsa! Vi er Solbjørk, Albertine og Ann-Sofie☀️ Vi er flyttet til den lille Ø Anholt for at åbne et bageri samt drive det eksisterende gartneri på øen. Vi er hverken professionelle bagere eller har gartnererfaring, men vi er meget optimistiske og glæder os helt vildt til at komme i gang🤸🏼‍♀️ Vi håber, I vil følge med!”

3. jan. 2021 — 261 Likes, 40 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Hejsa! Vi er Solbjørk, Albertine og …

262 Likes, 40 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Hejsa! Vi er Solbjørk, Albertine og Ann-Sofie☀️ Vi er flyttet til den lille Ø Anholt for at åbne et bageri samt drive det eksisterende gartneri på øen. Vi er hverken professionelle bagere eller har gartnererfaring, men vi er meget optimistiske og glæder os helt vildt til at komme i gang🤸🏼‍♀️ Vi håber, I vil følge med!”

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “Vi glæder os så …

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “Vi glæder os så meget til at se jer alle i morgen 💙 i bageriet fra 07.30 – 11.00 og i gartneriet fra 12.00 – 15.00 (pga langbordsmiddag lukker vi en time før i gartneriet 🤍)”

7. jul. 2022 — 126 Likes, 2 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Vi glæder os så meget til at se jer alle i morgen …

126 Likes, 2 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Vi glæder os så meget til at se jer alle i morgen 💙 i bageriet fra 07.30 – 11.00 og i gartneriet fra 12.00 – 15.00 (pga langbordsmiddag lukker vi en time før i gartneriet 🤍)”

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “Kun gode sommervibes fra os🌞”

23. jul. 2022 — anholtbagerioggartneri Kun gode sommervibes fra os . View all 7 comments · _beansterbaker ❤️.

445 Likes, 7 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Kun gode sommervibes fra os🌞”

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “Det har på mange måder været en overvældende, travl og fantastisk uge! ☘️I torsdags havde vi æren af at bage kage og binde blomster til H.M. Dronning Margrethe. Til velkomstreceptionen lavede vi vores fortolkning af en klassisk jordbærkage. En lille marzarinkage, overtrukket med mørk chokolade, toppet med marscarponeskum og pyntet med spiselige blomster og friske danske jordbær fra @hoebjerg_cafe_og_gaardbutik.Blomsterdekorationerne og majestætens buket blev bundet af vilde blomster fra Anholt, margueritter og valmuer fra bageriets have.Vi har holdt pinseåbent i både bageriet og gartneriet, og vi så pinsesolen, som vi ellers bare er godt kendt med som morgensolen, danse fra bageriets vinduer, og det samme håber vi for jer 🌅 Pinsen er gået på hæld, og vi har haft besøg af vores skønne venner og spist jomfruhummer i lange baner. Nu byder ugen på nye spændende projekter og en have der trænger til kærlighed. Derfor holder vi lukket i både bageriet og gartneriet her i ugen, inden vi igen i weekenden åbner op for frisk bagværk, god morgenenergi og hyggeligt samvær i gartneriet og bageriet 🤗🤗🤗”

6. jun. 2022 — 666 Likes, 13 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Det har på mange måder været en overvældende, …

666 Likes, 13 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Det har på mange måder været en overvældende, travl og fantastisk uge! ☘️I torsdags havde vi æren af at bage kage og binde blomster til H.M. Dronning Margrethe. Til velkomstreceptionen lavede vi vores fortolkning af en klassisk jordbærkage. En lille marzarinkage, overtrukket med mørk chokolade, toppet med marscarponeskum og pyntet med spiselige blomster og friske danske jordbær fra @hoebjerg_cafe_og_gaardbutik.Blomsterdekorationerne og majestætens buket blev bundet af vilde blomster fra Anholt, margueritter og valmuer fra bageriets have.Vi har holdt pinseåbent i både bageriet og gartneriet, og vi så pinsesolen, som vi ellers bare er godt kendt med som morgensolen, danse fra bageriets vinduer, og det samme håber vi for jer 🌅 Pinsen er gået på hæld, og vi har haft besøg af vores skønne venner og spist jomfruhummer i lange baner. Nu byder ugen på nye spændende projekter og en have der trænger til kærlighed. Derfor holder vi lukket i både bageriet og gartneriet her i ugen, inden vi igen i weekenden åbner op for frisk bagværk, god morgenenergi og hyggeligt samvær i gartneriet og bageriet 🤗🤗🤗”

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “KOM MED TIL PIZZAPARTY I BAGERIETS HAVE 🌈🍕Vi elsker langbordsmiddage, fællesskab og god mad!Sidste år inviterede vi nogle af vores gode venner til pizzaparty i bageriet. Vi varmede op i pizzaovnen, lavede antipasti og tiramisu i lange baner.Aftenen var magisk, og den stemning vil vi gerne dele med jer. Derfor afholder vi langbordsmiddag hver fredag fra uge 27-33.Tilmelding er åben, og der er begrænset antal pladser.Konceptet vil være ens for alle fredage.Family style middag der serveres på langbordene, under lanternerne i (forhåbentlig) aftensolen fra 18.00-22.00 i bageriets have🌅Pris 300,- pr.person (børn er selvfølgelig mere end velkommen, men prisen er den samme, da vi kun har få pladser)Drikkevarer vil kunne købes på dagen.Tilmelding:Send en mail til anholtbageri@gmail.com, hvor du skriver hvor mange personer, I bliver og hvilket navn. I emnefeltet skal der stå “LANGBORDSMIDDAG”. Når tilmelding er modtaget, vil du modtage en bekræftelse og betalingsinfo samt mere information om den pågældende fredag ❤️Vi glæder os til endnu en sommer med jer alle ☘️”

25. jun. 2022 — 329 Likes, 12 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “KOM MED TIL PIZZAPARTY I BAGERIETS HAVE Vi …

330 Likes, 12 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “KOM MED TIL PIZZAPARTY I BAGERIETS HAVE 🌈🍕Vi elsker langbordsmiddage, fællesskab og god mad!Sidste år inviterede vi nogle af vores gode venner til pizzaparty i bageriet. Vi varmede op i pizzaovnen, lavede antipasti og tiramisu i lange baner.Aftenen var magisk, og den stemning vil vi gerne dele med jer. Derfor afholder vi langbordsmiddag hver fredag fra uge 27-33.Tilmelding er åben, og der er begrænset antal pladser.Konceptet vil være ens for alle fredage.Family style middag der serveres på langbordene, under lanternerne i (forhåbentlig) aftensolen fra 18.00-22.00 i bageriets have🌅Pris 300,- pr.person (børn er selvfølgelig mere end velkommen, men prisen er den samme, da vi kun har få pladser)Drikkevarer vil kunne købes på dagen.Tilmelding:Send en mail til anholtbageri@gmail.com, hvor du skriver hvor mange personer, I bliver og hvilket navn. I emnefeltet skal der stå “LANGBORDSMIDDAG”. Når tilmelding er modtaget, vil du modtage en bekræftelse og betalingsinfo samt mere information om den pågældende fredag ❤️Vi glæder os til endnu en sommer med jer alle ☘️”

Vi åbner både bageriet og gartneriet fredag d. 8 Vi glæder os …

Anholt Bageri og Gartneri on Instagram: “Vi åbner både bageriet og gartneriet fredag d. 8 🌻 Vi glæder os til at se jer!”

28. jun. 2022 — 140 Likes, 1 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Vi åbner både bageriet og gartneriet fredag d.

140 Likes, 1 Comments – Anholt Bageri og Gartneri (@anholtbagerioggartneri) on Instagram: “Vi åbner både bageriet og gartneriet fredag d. 8 🌻 Vi glæder os til at se jer!”

Anholt Bageri og Gartneri – Facebook

Keywords: anholt bageri og gartneri instagram