Annemette voss instagram

Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) • Instagram …

74.9k Followers, 1282 Following, 5252 Posts – See Instagram photos and videos from Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss)

Annemette Voss Fridthjof on Instagram: “Følg med på min …

Annemette Voss Fridthjof på Instagram: “Følg med på min KAGE-PROFIL @sweetcakekarma , hvor der udelukkende vil være billeder og inspiration af alle mine tusindvis af kager og opskrifter, som jeg har udviklet i løbet af de sidste fire år. Advarsel: Jeg er i fuld gang med at lægge billeder ud, hvilket også betyder, at man risikerer at blive bombarderet med lækre kagefotos for tiden – just saying!”

1009 Likes, 9 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Følg med på min KAGE-PROFIL @sweetcakekarma , hvor der udelukkende vil …

1,009 Likes, 9 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Følg med på min KAGE-PROFIL @sweetcakekarma , hvor der udelukkende vil være billeder og inspiration af alle mine tusindvis af kager og opskrifter, som jeg har udviklet i løbet af de sidste fire år. Advarsel: Jeg er i fuld gang med at lægge billeder ud, hvilket også betyder, at man risikerer at blive bombarderet med lækre kagefotos for tiden – just saying!”

Annemette Voss Fridthjof on Instagram: “Endnu en af de kager …

Annemette Voss Fridthjof på Instagram: “Endnu en af de kager, som kommer på YouTube i nærmeste fremtid. Mmm! Så er sommeren på vej🎂🍓 #annemettevoss #annemettevosstube #youtube #howto #lagkage #layercake #danishtradition”

1257 Likes, 10 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Endnu en af de kager, som kommer på YouTube i nærmeste fremtid.

1,257 Likes, 10 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Endnu en af de kager, som kommer på YouTube i nærmeste fremtid. Mmm! Så er sommeren på vej🎂🍓 #annemettevoss #annemettevosstube #youtube #howto #lagkage #layercake #danishtradition”

Vi har ikke kysset hinanden siden d 31/12 ved midnat. Ægte …

Annemette Voss Fridthjof on Instagram: “Vi har ikke kysset hinanden siden d 31/12 ved midnat. Ægte! For simpelthen at undgå at smitte hinanden mere end højest nødvendigt. Det må gerne stoppe nu – det her med sygdom. 😮‍💨 Om ikke for andet, så for at jeg kan kysse min mand igen. Det savner jeg. Og derudover er der en del andre ting jeg savner. Jeg kan nævne i flæng: • stiletter • cocktails • at kunne sidde op mere end 15 min. uden at mine ben begynder at sove grundet manglende blodtilførsel. • bodystockings (til mig selv😉)• kærlighedsrejser med min mand (der er vi i Krakow👆🏻) • at kunne nå mine tæer• jeans 👖• at have bh på 🥥🥥• at kunne nyse/hoste uden at tisse• at kunne danse (kroppen vil ik!)• mine små bryster, de ‘nye’ og store gør bare ondt hele tiden• mine overarme… jeg ved ikke hvor de er blevet af. De er nærmest bare vokset sammen med bryster, røv, mave og lår. Det hele er én stor klump nu 😂 • min stemme. Den er stadig rusten. • at sove godt om natten • overskud…generelt …plus en helt masse andet, som jeg også savner. Men for nu, så arbejder jeg på at glæde mig til at møde Rita. Så må savn være savn, for jeg véd jo, at lige om lidt er det hele forandret for altid, og alligevel så skal min krop, mit liv og mit forhold nok finde vej tilbage til noget genkendeligt. Det holder jeg fast i. Andre gravide på linjen, der også savner noget? Byd ind👇🏻”

2384 Likes, 51 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Vi har ikke kysset hinanden siden d 31/12 ved midnat. Ægte!

2,385 Likes, 51 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Vi har ikke kysset hinanden siden d 31/12 ved midnat. Ægte! For simpelthen at undgå at smitte hinanden mere end højest nødvendigt. Det må gerne stoppe nu – det her med sygdom. 😮‍💨 Om ikke for andet, så for at jeg kan kysse min mand igen. Det savner jeg. Og derudover er der en del andre ting jeg savner. Jeg kan nævne i flæng: • stiletter • cocktails • at kunne sidde op mere end 15 min. uden at mine ben begynder at sove grundet manglende blodtilførsel. • bodystockings (til mig selv😉)• kærlighedsrejser med min mand (der er vi i Krakow👆🏻) • at kunne nå mine tæer• jeans 👖• at have bh på 🥥🥥• at kunne nyse/hoste uden at tisse• at kunne danse (kroppen vil ik!)• mine små bryster, de ‘nye’ og store gør bare ondt hele tiden• mine overarme… jeg ved ikke hvor de er blevet af. De er nærmest bare vokset sammen med bryster, røv, mave og lår. Det hele er én stor klump nu 😂 • min stemme. Den er stadig rusten. • at sove godt om natten • overskud…generelt …plus en helt masse andet, som jeg også savner. Men for nu, så arbejder jeg på at glæde mig til at møde Rita. Så må savn være savn, for jeg véd jo, at lige om lidt er det hele forandret for altid, og alligevel så skal min krop, mit liv og mit forhold nok finde vej tilbage til noget genkendeligt. Det holder jeg fast i. Andre gravide på linjen, der også savner noget? Byd ind👇🏻”

HVORFOR står det spejlvendt? Er jeg komplet idiot når det …

Annemette Voss Fridthjof på Instagram: “HVORFOR står det spejlvendt? Er jeg komplet idiot når det kommer til Insta? Hjælp mig lige… #jegfatterhat”

487 Likes, 6 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “HVORFOR står det spejlvendt? Er jeg komplet idiot når det kommer til Insta?

487 Likes, 7 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “HVORFOR står det spejlvendt? Er jeg komplet idiot når det kommer til Insta? Hjælp mig lige… #jegfatterhat”

Annemette Voss Fridthjof on Instagram

Annemette Voss Fridthjof on Instagram: “💗FÆRDIG!!!!!!💗 Kære dejlige folk her på IG. De af jer, der har fulgt med troligt de sidste 7 ugers tid, ved, at Micky og jeg (og mit team af Mutti, sønnike og @livaskageunivers_ ) har knoklet som sindssyge for at få os nogenlunde trygt igennem 2022… det har handlet om at skrabe hver en krone hjem, for at sikre os selv i en tid, der er mildest talt udfordrende som selvstændige. I dag kl 17.00 slukkede og lukkede vi på Kronborg til vores sidste store og krævende begivenhed; julemarkedet på slottet. Jeg er fuldstændig færdig. Finito. Kaput, næsten. 😂 Men jeg er også røvhamrende stolt af vores indsats igennem oktober, november og start december, for vi har lykkes med at holde skindet på næsen, og jeg kan forhåbentlig nå at nyde lidt julehygge og de sidste få uger af min graviditet uden for mange gener og bekymringer. Nu vil jeg bare gerne ‘have lov til’ at være mega højgravid og træt. Det har jeg manglet. Jeg har ligesom manglet tid til at nyde denne tid i ro. Jeg arbejder fortsat den kommende måned, men det bliver hjemmefra stuen og sofaen, og det er begrænset hvad jeg skal deltage i af sociale sammenkomster. Faktisk er jeg lidt lykkelig lige nu. Jeg mærker i hvert fald en lettelse over at være kommet så langt både arbejdsmæssigt og personligt (også i graviditeten) uden alt for store omkostninger. 2023 skal simpelthen være et bedre år end 2022. Det håber jeg inderligt. Jeg drømmer om at kunne udvikle flere skønne produktdesigns og indgå endnu flere meningsfulde samarbejder. Og så drømmer jeg om at have tid til at være MOR 💗 Glædelig jul herfra! Tak for jer.”

3227 Likes, 93 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “ FÆRDIG!!!!!! Kære dejlige folk her på IG. De af jer, der har fulgt …

3,227 Likes, 93 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “💗FÆRDIG!!!!!!💗 Kære dejlige folk her på IG. De af jer, der har fulgt med troligt de sidste 7 ugers tid, ved, at Micky og jeg (og mit team af Mutti, sønnike og @livaskageunivers_ ) har knoklet som sindssyge for at få os nogenlunde trygt igennem 2022… det har handlet om at skrabe hver en krone hjem, for at sikre os selv i en tid, der er mildest talt udfordrende som selvstændige. I dag kl 17.00 slukkede og lukkede vi på Kronborg til vores sidste store og krævende begivenhed; julemarkedet på slottet. Jeg er fuldstændig færdig. Finito. Kaput, næsten. 😂 Men jeg er også røvhamrende stolt af vores indsats igennem oktober, november og start december, for vi har lykkes med at holde skindet på næsen, og jeg kan forhåbentlig nå at nyde lidt julehygge og de sidste få uger af min graviditet uden for mange gener og bekymringer. Nu vil jeg bare gerne ‘have lov til’ at være mega højgravid og træt. Det har jeg manglet. Jeg har ligesom manglet tid til at nyde denne tid i ro. Jeg arbejder fortsat den kommende måned, men det bliver hjemmefra stuen og sofaen, og det er begrænset hvad jeg skal deltage i af sociale sammenkomster. Faktisk er jeg lidt lykkelig lige nu. Jeg mærker i hvert fald en lettelse over at være kommet så langt både arbejdsmæssigt og personligt (også i graviditeten) uden alt for store omkostninger. 2023 skal simpelthen være et bedre år end 2022. Det håber jeg inderligt. Jeg drømmer om at kunne udvikle flere skønne produktdesigns og indgå endnu flere meningsfulde samarbejder. Og så drømmer jeg om at have tid til at være MOR 💗 Glædelig jul herfra! Tak for jer.”

Jeg skyndte mig at nappe den her selfie i går, da … – Instagram

Annemette Voss Fridthjof on Instagram: “Jeg skyndte mig at nappe den her selfie i går, da jeg på toget – på vej til @ciffkids – lagde makeup, (uden spejl – måtte bruge mobilen) samtidig med jeg ammede… mens alle i kupeen kunne følge med i mine anstrengelser. Jeg anbefaler det ikke. Tænker ikke det er den form for manglende ro og det nærvær baby har mest brug for. Men det er ind i mellem virkeligheden. Det er så meget ‘The true story og any working mom’ – man kan alverdens mulige og umulige ting. Nogle i ren tidsnød og andre af praktiske årsager. Man kan feks sagtens gå på toilettet (både det ene og andet) mens man ammer en baby.Man kan også lave mad, mens man ammer. Man kan bruge den ene hånd til at holde sutten på plads i babys mund, mens den anden hånd… ja den kan alt muligt 🍆😂Man kan faktisk det meste. Hvilke helt umulige handlinger er du lykkedes med midt i livet med en nyfødt? 💗👇🏻”

1018 Likes, 51 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Jeg skyndte mig at nappe den her selfie i går, da jeg på toget – på vej …

1,018 Likes, 51 Comments – Annemette Voss Fridthjof (@annemettevoss) on Instagram: “Jeg skyndte mig at nappe den her selfie i går, da jeg på toget – på vej til @ciffkids – lagde makeup, (uden spejl – måtte bruge mobilen) samtidig med jeg ammede… mens alle i kupeen kunne følge med i mine anstrengelser. Jeg anbefaler det ikke. Tænker ikke det er den form for manglende ro og det nærvær baby har mest brug for. Men det er ind i mellem virkeligheden. Det er så meget ‘The true story og any working mom’ – man kan alverdens mulige og umulige ting. Nogle i ren tidsnød og andre af praktiske årsager. Man kan feks sagtens gå på toilettet (både det ene og andet) mens man ammer en baby.Man kan også lave mad, mens man ammer. Man kan bruge den ene hånd til at holde sutten på plads i babys mund, mens den anden hånd… ja den kan alt muligt 🍆😂Man kan faktisk det meste. Hvilke helt umulige handlinger er du lykkedes med midt i livet med en nyfødt? 💗👇🏻”

Keywords: annemette voss instagram, instagram annemette voss