Julie elsebeth instagram

Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) • Instagram photos and videos

112k Followers, 1398 Following, 5240 Posts – See Instagram photos and videos from Julie-Elsebeth (@julieelsebeth)

Julie-Elsebeth on Instagram: “I år til jul lander der en ret vild …

Julie-Elsebeth💚 på Instagram: “I år til jul lander der en ret vild gave under vores lille families juletræ 👶🏼🤰🏼🎄 Det gør det også lidt svært for mig at bruge tankekraft på de gaver, jeg ikke skal presse til verden 😂 Så i år ønsker jeg mig vitterligt intet 🤷🏼‍♀️ Njåååå det skulle da lige være den her lille gaveæske fra @lavindecph 🙈Den indeholder deres to prisvindende produkter – Beyond Volume & Curl Mascara og Hyped Eyelash Serum 💪🏽 Begge produkter er allergicertificerede og udover at være milde så er de vanvittigt gode og effektive! Jeg har smidt et link til gaveæsken i min bio – og man sparer altså en dælens masse penge på produkterne ved at købe det samlede eyelash-kit 😍”

1760 Likes, 23 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “I år til jul lander der en ret vild gave under vores lille families juletræ …

1,760 Likes, 23 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “I år til jul lander der en ret vild gave under vores lille families juletræ 👶🏼🤰🏼🎄 Det gør det også lidt svært for mig at bruge tankekraft på de gaver, jeg ikke skal presse til verden 😂 Så i år ønsker jeg mig vitterligt intet 🤷🏼‍♀️ Njåååå det skulle da lige være den her lille gaveæske fra @lavindecph 🙈Den indeholder deres to prisvindende produkter – Beyond Volume & Curl Mascara og Hyped Eyelash Serum 💪🏽 Begge produkter er allergicertificerede og udover at være milde så er de vanvittigt gode og effektive! Jeg har smidt et link til gaveæsken i min bio – og man sparer altså en dælens masse penge på produkterne ved at købe det samlede eyelash-kit 😍”

I går blev min lille niece døbt, og jeg fik lov til at blive gudmor …

Julie-Elsebeth💚 på Instagram: “I går blev min lille niece døbt, og jeg fik lov til at blive gudmor for anden gang 🙈❤️ Præcis som det var tilfældet dengang jeg bar hendes storesøster, så havde langt det største vandsprøjteri intet med døbefonten at gøre – det var klart mine løbske tårekanaler, der fik gennemblødt hende mest 💦💦 Tak for, at du ville følges med din runde moster, og undskyld at jeg græd på dig, Iben ❤️”

5048 Likes, 21 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “I går blev min lille niece døbt, og jeg fik lov til at blive gudmor for anden …

5,048 Likes, 21 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “I går blev min lille niece døbt, og jeg fik lov til at blive gudmor for anden gang 🙈❤️ Præcis som det var tilfældet dengang jeg bar hendes storesøster, så havde langt det største vandsprøjteri intet med døbefonten at gøre – det var klart mine løbske tårekanaler, der fik gennemblødt hende mest 💦💦 Tak for, at du ville følges med din runde moster, og undskyld at jeg græd på dig, Iben ❤️”

Julie-Elsebeth on Instagram: “Reklame Jeg er ofte oppe kl …

Julie-Elsebeth💚 på Instagram: “Reklame 🍹 Jeg er ofte oppe kl. 05.00 – det plejer som oftest bare at være på grund af en rasende baby 🤦🏼‍♀️ I går var det i stedet på grund af 25 pragtfulde mennesker og 250 pragtfulde drinks! Grundlæggende har jeg jo en urokkelig tro på, at jeg er den bedste til alting – det viser sig dog, at @just_serve_it er rimelig meget fucking bedre til at lave drinks end mig 🤷🏼‍♀️👌🏽 #30årmanner #justserveit #HURRA”

1369 Likes, 13 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “Reklame Jeg er ofte oppe kl. 05.00 – det plejer som oftest bare at være på …

1,369 Likes, 13 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “Reklame 🍹 Jeg er ofte oppe kl. 05.00 – det plejer som oftest bare at være på grund af en rasende baby 🤦🏼‍♀️ I går var det i stedet på grund af 25 pragtfulde mennesker og 250 pragtfulde drinks! Grundlæggende har jeg jo en urokkelig tro på, at jeg er den bedste til alting – det viser sig dog, at @just_serve_it er rimelig meget fucking bedre til at lave drinks end mig 🤷🏼‍♀️👌🏽 #30årmanner #justserveit #HURRA”

julieelsebeth – Instagram

Julie-Elsebeth💚 on Instagram: “I tre år har hende her været min største kærlighed. Det første jeg tænkte på om morgenen, det sidste jeg tænkte på inden jeg gik i seng. Jeg er så lykkelig over at have begge mine piger hos mig, men jeg er også i sorg over al den mor-og-Inge-tid, der pludselig er forandret og begrænset af, at jeg altid har Rigmor i armene. Jeg ville give alt for en nat, hvor jeg kunne ligge i ske og holde om min Inge, men for nu skal jeg amme hver time og være trygheden selv for min mindste største kærlighed. Jeg forsøger at finde på tusinde lege, som jeg kan lege med Inge fra min ammeplads i sofaen og jeg gør alt, hvad jeg kan for at vise og fortælle hende, hvad hun er for mig. Men i dag gør det så ondt i mig, at jeg ikke kan kramme hende hele natten og blive kildet i næsen af hendes gale professor-hår. Det hjælper, at jeg kan se, hvor meget hun allerede elsker sin lillesøster og hvor meget hun lyser op hver gang den lille, søvnige baby vågner og kan blive kysset og krammet på ny. Jeg håber sådan, at hun føler, at der er kommet mere kærlighed til med lillesøster, selvom der er røget noget af tiden med mor. Jeg lover, at jeg gør alt, hvad jeg kan, for at det skal føles sådan ❤️ Og snart kan Inge og Rigmor kramme, skændes og have hemmeligheder sammen og det glæder jeg mig sådan til.”

5450 Likes, 116 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “I tre år har hende her været min største kærlighed. Det første jeg tænkte på om …

5,449 Likes, 116 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “I tre år har hende her været min største kærlighed. Det første jeg tænkte på om morgenen, det sidste jeg tænkte på inden jeg gik i seng. Jeg er så lykkelig over at have begge mine piger hos mig, men jeg er også i sorg over al den mor-og-Inge-tid, der pludselig er forandret og begrænset af, at jeg altid har Rigmor i armene. Jeg ville give alt for en nat, hvor jeg kunne ligge i ske og holde om min Inge, men for nu skal jeg amme hver time og være trygheden selv for min mindste største kærlighed. Jeg forsøger at finde på tusinde lege, som jeg kan lege med Inge fra min ammeplads i sofaen og jeg gør alt, hvad jeg kan for at vise og fortælle hende, hvad hun er for mig. Men i dag gør det så ondt i mig, at jeg ikke kan kramme hende hele natten og blive kildet i næsen af hendes gale professor-hår. Det hjælper, at jeg kan se, hvor meget hun allerede elsker sin lillesøster og hvor meget hun lyser op hver gang den lille, søvnige baby vågner og kan blive kysset og krammet på ny. Jeg håber sådan, at hun føler, at der er kommet mere kærlighed til med lillesøster, selvom der er røget noget af tiden med mor. Jeg lover, at jeg gør alt, hvad jeg kan, for at det skal føles sådan ❤️ Og snart kan Inge og Rigmor kramme, skændes og have hemmeligheder sammen og det glæder jeg mig sådan til.”

Fra en dag hvor Arne ville gynge i kæreste-takt, selvom der …

Julie-Elsebeth💚 på Instagram: “Fra en dag hvor Arne ville gynge i kæreste-takt, selvom der var børn til stede 👧🏼👶🏼🧑🏽 Øh nej tak, din klammer-jan ☝🏽 @anderskrogen #kærestetakt #nærmerenejtakt #legepladslivet”

872 Likes, 4 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “Fra en dag hvor Arne ville gynge i kæreste-takt, selvom der var børn til stede …

872 Likes, 4 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “Fra en dag hvor Arne ville gynge i kæreste-takt, selvom der var børn til stede 👧🏼👶🏼🧑🏽 Øh nej tak, din klammer-jan ☝🏽 @anderskrogen #kærestetakt #nærmerenejtakt #legepladslivet”

julieelsebeth – Instagram

Julie-Elsebeth💚 på Instagram: “Ej men okay 👧🏼❤️🙈 Ja ja, hun er over 2 år og har hårpragt som de fleste på 6 måneder – men nu er der i det mindste noget hår at sætte 😂💪🏽”

1655 Likes, 29 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “Ej men okay ❤️ Ja ja, hun er over 2 år og har hårpragt som de fleste på 6 …

1,653 Likes, 29 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “Ej men okay 👧🏼❤️🙈 Ja ja, hun er over 2 år og har hårpragt som de fleste på 6 måneder – men nu er der i det mindste noget hår at sætte 😂💪🏽”

Julie-Elsebeth on Instagram: “Jeg har lige udgivet et indlæg …

Julie-Elsebeth💚 på Instagram: “Jeg har lige udgivet et indlæg, som jeg ærligt talt ikke havde lyst til at skrive ✏️ Men nu gjorde jeg det alligevel, for jeg har endnu mindre lyst til at støtte den brede misforståelse, at en positiv graviditets-test er lig med en baby i armene 🤷🏼‍♀️ Indlægget hedder “En positiv graviditetstest – og så ingenting” ☁️ Og hvilket billede bruger man så til sådan en omgang? Jeg valgte et, hvor jeg er lykkelig og i selskab med mit yndlings-menneske ❤️ #linkibio #julieelsebethdk”

1779 Likes, 47 Comments – Julie-Elsebeth (@julieelsebeth) on Instagram: “Jeg har lige udgivet et indlæg, som jeg ærligt talt ikke havde lyst til at skrive …

1,779 Likes, 47 Comments – Julie-Elsebeth💚 (@julieelsebeth) on Instagram: “Jeg har lige udgivet et indlæg, som jeg ærligt talt ikke havde lyst til at skrive ✏️ Men nu gjorde jeg det alligevel, for jeg har endnu mindre lyst til at støtte den brede misforståelse, at en positiv graviditets-test er lig med en baby i armene 🤷🏼‍♀️ Indlægget hedder “En positiv graviditetstest – og så ingenting” ☁️ Og hvilket billede bruger man så til sådan en omgang? Jeg valgte et, hvor jeg er lykkelig og i selskab med mit yndlings-menneske ❤️ #linkibio #julieelsebethdk”

Keywords: julie elsebeth instagram