Luna munk instagram

Luna Munk (@lunahmunk) • Instagram photos and videos

1072 Likes, 28 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Nu sidder jeg hjemme i min sofa igen, nedkølet og træt og venter på mine skønne drenge …

Luna Munk on Instagram: “Nu sidder jeg hjemme i min sofa …

Luna Munk på Instagram: “Nu sidder jeg hjemme i min sofa igen, nedkølet og træt og venter på mine skønne drenge kommer hjem, så vi kan hygge os! Men i går og i dag var det vildeste, jeg gik freaking 70 km, med 15 kilos oppakning, på en tur som var helt igennem fantastisk! Der er så mange indtryk og jeg er stadig helt overvældet af hvad jeg har præsteret og hvad jeg gjorde.Men en ting er sikkert, det her bliver et minde for livet, et minde om den gang jeg gik 70 km, mødte den mest fantastiske gæstfrihed fra en følger jeg ikke kendte personligt, om da jeg gik mange km i sandaler, om da jeg troede en flyver ville styrte ned i mig, om rådyr der nærmest hoppede om ørene på mig, om den absolut smukkeste tur, om gensynet med helgenæs herunder efterskolen og mine afdøde oldeforældres sommerhus, om at sove i shelter ned til vandet og blive vækket af havets brusen og mågerne og om at dagen efter tage rygsækken på igen og gå op til tyskertårnet og bare bestige det vildeste tærren. Jeg glemmer det aldrig ❤Tak til alle jer der har skrevet, jer der hepper og alle jer som der er skide søde. Som jeg sagde på live tidligere, så gør jeg det ikke for jeres skyld, men ingen tvivl om at i skaber en større motivation for mig, i er fantastiske!🥰”

872 Likes, 30 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Der var en gang jeg var tynd, faktisk så tynd at jeg gik på kur da jeg ramte de 60 kilo, …

1,072 Likes, 28 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Nu sidder jeg hjemme i min sofa igen, nedkølet og træt og venter på mine skønne drenge kommer hjem, så vi kan hygge os! Men i går og i dag var det vildeste, jeg gik freaking 70 km, med 15 kilos oppakning, på en tur som var helt igennem fantastisk! Der er så mange indtryk og jeg er stadig helt overvældet af hvad jeg har præsteret og hvad jeg gjorde.Men en ting er sikkert, det her bliver et minde for livet, et minde om den gang jeg gik 70 km, mødte den mest fantastiske gæstfrihed fra en følger jeg ikke kendte personligt, om da jeg gik mange km i sandaler, om da jeg troede en flyver ville styrte ned i mig, om rådyr der nærmest hoppede om ørene på mig, om den absolut smukkeste tur, om gensynet med helgenæs herunder efterskolen og mine afdøde oldeforældres sommerhus, om at sove i shelter ned til vandet og blive vækket af havets brusen og mågerne og om at dagen efter tage rygsækken på igen og gå op til tyskertårnet og bare bestige det vildeste tærren. Jeg glemmer det aldrig ❤Tak til alle jer der har skrevet, jer der hepper og alle jer som der er skide søde. Som jeg sagde på live tidligere, så gør jeg det ikke for jeres skyld, men ingen tvivl om at i skaber en større motivation for mig, i er fantastiske!🥰”

Luna Munk on Instagram: “Der var en gang jeg var tynd …

Luna Munk on Instagram: “Der var en gang jeg var tynd, faktisk så tynd at jeg gik på kur da jeg ramte de 60 kilo, fordi jeg synes det var alt for meget. Så tabte jeg mig da lige 6 kilo og med mine 174 cm, så var jeg derefter på papiret undervægtig. Men altså jeg var tynd.Jeg kan nogen gange godt drømme mig tilbage, til den gang jeg gik i korte toppe, viste maveskind fordi alt sad perfekt, den gang hvor jeg kunne gå i tøj butikker og passe alt deres tøj, og det rent faktisk sad godt på mig. Når jeg sporadisk tænker på det, føles det som drømmen.Indtil jeg kommer til at tænke på hvad der foregik bagved. Jeg havde det ikke godt, jeg var ikke glad. Jeg var giga usikker, kunne være på randen af gråd, hvis det begyndte at regne af frygt for mit hår jeg havde glattet i 1/2 ville begynde at krølle. Jeg kunne have time mæssige tøjkriser. Jeg var depressiv og fik anti depressiver allerede i en alder af 15 år.Selvom jeg nu er stor, næsten lige har vejet dobbelt så meget som de 55 kilo, og ikke har en krop jeg er tilfreds med, så har jeg det godt. Jeg ved hvem jeg er, hvad jeg indeholder og jeg er ikke tynget af usikkerhed, jeg tør godt gå ud uden make up, jeg er ligeglad med jeg har morgenhår, jeg hviler i mig selv. Også selvom jeg ikke er tilfreds med hvad jeg ser i spejlet. Faktum er at man ikke behøver at være glad, fordi man er normal vægtig eller tynd, lykken er ikke per resolut at tabe sig, det er en illusion, for du kan være tynd og perfekt som den smukkeste model, men stadig være tynget af andre ting.Husk det, det er ikke dit udseende der skaber glæde og lykke ❤️”

796 Followers, 48 Following, 69 Posts – See Instagram photos and videos from Luna Munk ♧♧ (@pseudomommy)

871 Likes, 30 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Der var en gang jeg var tynd, faktisk så tynd at jeg gik på kur da jeg ramte de 60 kilo, fordi jeg synes det var alt for meget. Så tabte jeg mig da lige 6 kilo og med mine 174 cm, så var jeg derefter på papiret undervægtig. Men altså jeg var tynd.Jeg kan nogen gange godt drømme mig tilbage, til den gang jeg gik i korte toppe, viste maveskind fordi alt sad perfekt, den gang hvor jeg kunne gå i tøj butikker og passe alt deres tøj, og det rent faktisk sad godt på mig. Når jeg sporadisk tænker på det, føles det som drømmen.Indtil jeg kommer til at tænke på hvad der foregik bagved. Jeg havde det ikke godt, jeg var ikke glad. Jeg var giga usikker, kunne være på randen af gråd, hvis det begyndte at regne af frygt for mit hår jeg havde glattet i 1/2 ville begynde at krølle. Jeg kunne have time mæssige tøjkriser. Jeg var depressiv og fik anti depressiver allerede i en alder af 15 år.Selvom jeg nu er stor, næsten lige har vejet dobbelt så meget som de 55 kilo, og ikke har en krop jeg er tilfreds med, så har jeg det godt. Jeg ved hvem jeg er, hvad jeg indeholder og jeg er ikke tynget af usikkerhed, jeg tør godt gå ud uden make up, jeg er ligeglad med jeg har morgenhår, jeg hviler i mig selv. Også selvom jeg ikke er tilfreds med hvad jeg ser i spejlet. Faktum er at man ikke behøver at være glad, fordi man er normal vægtig eller tynd, lykken er ikke per resolut at tabe sig, det er en illusion, for du kan være tynd og perfekt som den smukkeste model, men stadig være tynget af andre ting.Husk det, det er ikke dit udseende der skaber glæde og lykke ❤️”

Luna Munk (@pseudomommy) • Instagram photos and videos

578 Likes, 17 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Tak til alle jer der følger med herinde, og som interagerer med mig hver eneste dag, …

Luna Munk on Instagram: “Tak til alle jer der følger med …

Luna Munk on Instagram: “Tak til alle jer der følger med herinde, og som interagerer med mig hver eneste dag, det var ikke det samme uden jer, virkelig 🙏❤️ det var bare det🥰”

27. sep. 2019 — 229 Likes, 10 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Okay.. Så mit kærlighedsliv det snakker jeg ikke ret meget om, nok fordi det …

578 Likes, 17 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Tak til alle jer der følger med herinde, og som interagerer med mig hver eneste dag, det var ikke det samme uden jer, virkelig 🙏❤️ det var bare det🥰”

Luna Munk on Instagram: “Okay.. Så mit kærlighedsliv det …

Luna Munk på Instagram: “Okay.. Så mit kærlighedsliv det snakker jeg ikke ret meget om, nok fordi det er et ømt emne. Men nu vil jeg gerne sætte ord på nogle tanker!.Jeg så en, det gik ikke, der er intet sket, men logistik og rigtig mange ting gjorde at det ikke gik, måske en gang i fremtiden. Jeg er ikke ked af det, men jeg mærker igen den der følelse af ensomhed. Jeg vil gerne finde en kæreste, the one, hvem drømmer ikke om det? Jeg har været og er meget bevidst om ikke at rushe ud i noget, jeg er stadig rigtig sårbar på mange punkter og jeg har 3 børn der skal tages højde for. Men jeg sidder tit og tænker på, hvordan jeg nogensinde skal finde kærligheden. Jeg ved at 3 børn kan have en betydning, men finder jeg ikke en der kan acceptere dem, så er han heller ikke den rette for mig. MEN hvordan skal jeg nogensinde møde ham?.Jeg har af princip nægtet alle mulig dating sider, 1. fordi jeg har mine fordomme, 2. fordi jeg ikke vil kegle rundt og såres og 3. fordi jeg er en offentlig person, jeg ønsker ikke at folk skal grine på min bekostning i lukkede grupper, se mig som værende desperat (undskyld jer der bruger det!). Jeg oplever tit mænd kontakter mig på Facebook, men jeg lukker af, også selvom de virker oprigtig søde.. Jeg stoler ikke på nogen. Men jeg har heller ikke tiden til at møde nogen, overhovedet!.Jeg tror på det nok skal komme en dag, men for fanden hvor jeg bare ønsker en dag at møde en der vil behandle mig godt, det synes jeg efterhånden at jeg fortjener. Jeg har ikke travlt, men jeg kan mærke at jeg ønsker et menneske og dele livet og glæden med, det sker nok en dag, nogle dage er det bare ikke nok for mit hoved❤️”

273 Likes, 8 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Puha hvor er det vigtigt!!!! Og hvor er jeg glad for der allerede kom svar, shit hvor har jeg …

229 Likes, 10 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Okay.. Så mit kærlighedsliv det snakker jeg ikke ret meget om, nok fordi det er et ømt emne. Men nu vil jeg gerne sætte ord på nogle tanker!.Jeg så en, det gik ikke, der er intet sket, men logistik og rigtig mange ting gjorde at det ikke gik, måske en gang i fremtiden. Jeg er ikke ked af det, men jeg mærker igen den der følelse af ensomhed. Jeg vil gerne finde en kæreste, the one, hvem drømmer ikke om det? Jeg har været og er meget bevidst om ikke at rushe ud i noget, jeg er stadig rigtig sårbar på mange punkter og jeg har 3 børn der skal tages højde for. Men jeg sidder tit og tænker på, hvordan jeg nogensinde skal finde kærligheden. Jeg ved at 3 børn kan have en betydning, men finder jeg ikke en der kan acceptere dem, så er han heller ikke den rette for mig. MEN hvordan skal jeg nogensinde møde ham?.Jeg har af princip nægtet alle mulig dating sider, 1. fordi jeg har mine fordomme, 2. fordi jeg ikke vil kegle rundt og såres og 3. fordi jeg er en offentlig person, jeg ønsker ikke at folk skal grine på min bekostning i lukkede grupper, se mig som værende desperat (undskyld jer der bruger det!). Jeg oplever tit mænd kontakter mig på Facebook, men jeg lukker af, også selvom de virker oprigtig søde.. Jeg stoler ikke på nogen. Men jeg har heller ikke tiden til at møde nogen, overhovedet!.Jeg tror på det nok skal komme en dag, men for fanden hvor jeg bare ønsker en dag at møde en der vil behandle mig godt, det synes jeg efterhånden at jeg fortjener. Jeg har ikke travlt, men jeg kan mærke at jeg ønsker et menneske og dele livet og glæden med, det sker nok en dag, nogle dage er det bare ikke nok for mit hoved❤️”

Luna Munk on Instagram: “Puha hvor er det vigtigt!!!! Og hvor …

Luna Munk on Instagram: “Puha hvor er det vigtigt!!!! Og hvor er jeg glad for der allerede kom svar, shit hvor har jeg bare haft nogle møg dage. Og jeg fik allerede en tid i morgen til opfølgning da antibiotikaen ikke synes at virke, hvor er det rart at føle sig tryg❤️❤️❤️”

642 Likes, 87 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som jeg har sagt, så jo!

273 Likes, 8 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Puha hvor er det vigtigt!!!! Og hvor er jeg glad for der allerede kom svar, shit hvor har jeg bare haft nogle møg dage. Og jeg fik allerede en tid i morgen til opfølgning da antibiotikaen ikke synes at virke, hvor er det rart at føle sig tryg❤️❤️❤️”

Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som …

Luna Munk på Instagram: “Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som jeg har sagt, så jo! Ligenu vejer jeg mere end da jeg startede i De unge mødre og jeg har svært ved at finde fodfæste i et vægttab igen. Men er det ikke sjovt at det har så stor fokus? Da jeg tabte mig, som jeg i øvrigt har gjort 8000 gange, blev jeg overøst med ros, det gør jeg stadigvæk, fordi at det ikke er gået op for folk at jeg har taget på igen. Det er ikke fordi jeg skjuler at jeg har taget på, jeg er egentlig meget åben.. Men samtidig lægger jeg heller ikke billeder op der synliggøre det voldsomt. Det føles som en falliterklæring, og der forventes samtidig at jeg faktisk skal være ked af det, og jeg skal op på hesten igen..Men hvorfor er vægt så vigtigt? Hvorfor tror folk at vores lykke defineres ud fra vores udseende? Hånden på hjertet var jeg langt mere ulykkelig da jeg vejede 55 kilo, end nu hvor jeg vejer 40 kg mere! Jeg er ikke et andet menneske på grund af min vægt, jeg indeholder faktisk meget mere end et tal og min løse hud, jeg er Luna, og ikke min krop.Jeg bliver selvfølgelig påvirket og jeg vil gerne tabe mig igen, men skal jeg være helt ærlig, så bunder motivationen i at passe ind, jeg vil gerne ligne alt det perfekte jeg ser, jeg vil gerne have anerkendelse, er det ikke dumt? Jeg føler mig uattraktiv med min størrelse, men det er fordi jeg ved at det ikke bliver anerkendt, jeg er tyk, også burde jeg være ulykkelig.Kan vi ikke start stoppe med at se folk for deres udseende, og i stedet for se dem for de mennesker som de er? 🙏❤️”

164 Likes, 9 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Første dag, er gået over al forventning, jeg har holdt den sunde stil, løbet 10 km og så har …

642 Likes, 87 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Har du ikke taget på Luna? Et spørgsmål jeg ofte får og som jeg har sagt, så jo! Ligenu vejer jeg mere end da jeg startede i De unge mødre og jeg har svært ved at finde fodfæste i et vægttab igen. Men er det ikke sjovt at det har så stor fokus? Da jeg tabte mig, som jeg i øvrigt har gjort 8000 gange, blev jeg overøst med ros, det gør jeg stadigvæk, fordi at det ikke er gået op for folk at jeg har taget på igen. Det er ikke fordi jeg skjuler at jeg har taget på, jeg er egentlig meget åben.. Men samtidig lægger jeg heller ikke billeder op der synliggøre det voldsomt. Det føles som en falliterklæring, og der forventes samtidig at jeg faktisk skal være ked af det, og jeg skal op på hesten igen..Men hvorfor er vægt så vigtigt? Hvorfor tror folk at vores lykke defineres ud fra vores udseende? Hånden på hjertet var jeg langt mere ulykkelig da jeg vejede 55 kilo, end nu hvor jeg vejer 40 kg mere! Jeg er ikke et andet menneske på grund af min vægt, jeg indeholder faktisk meget mere end et tal og min løse hud, jeg er Luna, og ikke min krop.Jeg bliver selvfølgelig påvirket og jeg vil gerne tabe mig igen, men skal jeg være helt ærlig, så bunder motivationen i at passe ind, jeg vil gerne ligne alt det perfekte jeg ser, jeg vil gerne have anerkendelse, er det ikke dumt? Jeg føler mig uattraktiv med min størrelse, men det er fordi jeg ved at det ikke bliver anerkendt, jeg er tyk, også burde jeg være ulykkelig.Kan vi ikke start stoppe med at se folk for deres udseende, og i stedet for se dem for de mennesker som de er? 🙏❤️”

Luna Munk on Instagram

559 Likes, 189 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Så i september 2020 der modtog jeg min første anonyme underretning.

Luna Munk on Instagram: “Så i september 2020 der modtog …

Luna Munk on Instagram: “Så i september 2020 der modtog jeg min første anonyme underretning. Noget jeg ikke vidste skulle blive ved og eskalere i en sådan grad at det skulle have kæmpe påvirkning på mig og mit liv.Jeg har lige talt sammen intet mindre end 32 underretninger er det blevet til siden dengang, en lang række af dem var til direkte at ryste på hovedet af, når man underretter mig for at gå lange turer, for at pimpe af shit flaskerne og hvad jeg ellers har gjort. Ja, så ender det med men næsten griner af hvor tragisk det er, når det rammer min e-boks, mest af alt fordi jeg jo godt ved det INTET har at gøre med mine moderevner.I november eskalerer det så voldsomt at jeg bliver bombarderet med underretninger, alt bliver afdækket, jeg står og tager stoffer på mit universitetet hver eneste dag, jeg tæsker mine børn, jeg har en kæreste (lad mig understrege jeg har været single i 4 år) som sammen med mig misbruger mine børn, jeg får også hjælp af min lillebror til at tæske mine børn.Kommunen reagerer, kontakter politiet, de kan godt se den er gal, politiet bliver ved med at sige at der lige skal komme en underretning mere, det kommer der, politiet trækker den ud og trækker den ud og til sidst lader de sagen ligge. Jeg ringede selv i AFMAGT til politiet, som sagde de intet kunne gøre, som sagde at det var kommunen der skulle gøre det, når det var dem der modtog underretningerne, jeg kunne ikke selv gøre noget, jo.. Starte en injurie sag, som koster penge for mig at køre til der er faldet dom, flot!Nu er vi her igen, nu med mit første besøg af den sociale bagvagt, i det sekundt jeg deler min stolthed, er der en eller anden psykopat der udgiver sig for at gå på mit hold, og beskriver hvordan de på mit hold måtte stoppe mig fra at slå mig eget barn 🤦‍♀️Kommunen skal reagere, det gør de. Men hvor langt kan den her blive ved? Hvor meget psykisk terror skal jeg udsættes for, uden mulighed for støtte (jeg har selv betalt i dyre domme, for at kunne eksistere) hvor meget chikane skal jeg udsættes for? Hvorfor tillader kommuner og politi det her? Jeg mener.. Kommunen er der for børnenes skyld, men lets face it, så voldsom chikane, påstande og injurier 👇👇👇”

559 Likes, 189 Comments – Luna Munk (@lunahmunk) on Instagram: “Så i september 2020 der modtog jeg min første anonyme underretning. Noget jeg ikke vidste skulle blive ved og eskalere i en sådan grad at det skulle have kæmpe påvirkning på mig og mit liv.Jeg har lige talt sammen intet mindre end 32 underretninger er det blevet til siden dengang, en lang række af dem var til direkte at ryste på hovedet af, når man underretter mig for at gå lange turer, for at pimpe af shit flaskerne og hvad jeg ellers har gjort. Ja, så ender det med men næsten griner af hvor tragisk det er, når det rammer min e-boks, mest af alt fordi jeg jo godt ved det INTET har at gøre med mine moderevner.I november eskalerer det så voldsomt at jeg bliver bombarderet med underretninger, alt bliver afdækket, jeg står og tager stoffer på mit universitetet hver eneste dag, jeg tæsker mine børn, jeg har en kæreste (lad mig understrege jeg har været single i 4 år) som sammen med mig misbruger mine børn, jeg får også hjælp af min lillebror til at tæske mine børn.Kommunen reagerer, kontakter politiet, de kan godt se den er gal, politiet bliver ved med at sige at der lige skal komme en underretning mere, det kommer der, politiet trækker den ud og trækker den ud og til sidst lader de sagen ligge. Jeg ringede selv i AFMAGT til politiet, som sagde de intet kunne gøre, som sagde at det var kommunen der skulle gøre det, når det var dem der modtog underretningerne, jeg kunne ikke selv gøre noget, jo.. Starte en injurie sag, som koster penge for mig at køre til der er faldet dom, flot!Nu er vi her igen, nu med mit første besøg af den sociale bagvagt, i det sekundt jeg deler min stolthed, er der en eller anden psykopat der udgiver sig for at gå på mit hold, og beskriver hvordan de på mit hold måtte stoppe mig fra at slå mig eget barn 🤦‍♀️Kommunen skal reagere, det gør de. Men hvor langt kan den her blive ved? Hvor meget psykisk terror skal jeg udsættes for, uden mulighed for støtte (jeg har selv betalt i dyre domme, for at kunne eksistere) hvor meget chikane skal jeg udsættes for? Hvorfor tillader kommuner og politi det her? Jeg mener.. Kommunen er der for børnenes skyld, men lets face it, så voldsom chikane, påstande og injurier 👇👇👇”

Keywords: luna munk instagram, luna luksusfælden instagram