Slaget om århus spil

Brætspillet Slaget Om Aarhus

21. nov. 2022 — Brætspillet om Smilets By! Nu kan du eje AGF, Kurts Mor og Northside. Spillet er tilbage efter udsolgt og massiv efterspørgsel.

Prø’li’å’hør’hær’ikkå? Nu kan du eje klassiske steder i Smilets By og overtage magten i Aarhus i brætspillet Slaget om Aarhus.

Slaget om Aarhus: Nu får Aarhus sit eget svar på Matador

Prøv det nye, sjove brætspil Slaget om Aarhus

6. nov. 2021 — Spillet minder om det klassiske Matadorspil, og når du rykker rundt på spillepladen, kan du købe grunde som Jægergårdsgade, Domkirken, …

Så er der gode nyheder til alle aarhusianere, der altid har drømt om at eje AGF, Kurts Mor eller Marselisborg Slot. Et nyt brætspil ved navn Slaget om Aarhus hylder nemlig byens kultur, kendisser, lokale sjæl og historie.

Aarhus Spillet – Aarhus Spillet

Aarhus spillet er et familie brætspil som handler om at køre rundt i Aarhus, snyde dine modstandere og blive den ukronede konge af byen.

Nyt brætspil om Aarhus: ‘Der er blade på skinnerne. Det er …

Nyt brætspil om Aarhus: ‘Der er blade på skinnerne. Det er letbanen ikke bygget til – vent en omgang’ | stiften.dk

12. dec. 2021 — ‘Slaget om Aarhus’ er udviklet af Sune Frantsen, som har lavet flere udgaver af spillet: fra Nakskov – hvor han stammer fra – i Svendborg, …

Spilleglade århusianere kan få meget morskab ud af ‘Slaget om Aarhus’, et nyt brætspil, der rummer både spænding og humor – især for dem, som kender byen i forvejen, men også for tilflyttere.

Find Slaget i Spil – brætspil – Østjylland – Køb brugt på DBA

Køb og salg af Slaget i Spil – brætspil – Østjylland på DBA. … klokken ét eller to slag – måske skal man lede efter ting på brættet! … 8000 Aarhus C.

Slaget | DBA – brugte spil til børn

Køb og salg af Slaget i Spil på DBA. … Søg på mirbrætspil for at finde mine andre brætspil ### Spillet er komplet og i flot stand. … 8000 Aarhus C.

Brætspillet Slaget Om – Facebook

Juhuuuu Kom til Slaget Om-spilaften hos … Du kan også rive dig en rabat på 25% på Aarhus, … Det kunne fx være et af de 8 nye spil Slaget Om

Brætspillet Slaget Om (@slagetom) • Instagram photos and …

Brætspillet Slaget Om. Brætspil om hele Danmark Vesterbro | Frederiksberg | Vestegnen | Whiskybæltet | Folkeskolen | Aarhus | Odense | Aalborg …

Prø’li’å’hør’hær! Der er kommet et brætspil om Aarhus

Prø’li’å’hør’hær!Der er kommet et brætspil om Aarhus

28. nov. 2021 — “Slaget om Aarhus” er et nyt brætspil, der handler om … Det er interaktiv designer Sune Frantsen, der har udviklet spillet efter.

“Slaget om Aarhus” er et nyt brætspil, der handler om aarhusianske steder, institutioner, kendisser og den charmerende dialekt. Alt sammen med et glimt i øjet.

Keywords: slaget om århus spil